SNACKBAR DE ACHTERSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1668 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar de Achterstraat. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 19:25 Het eten was snel bezorgd en was warm en lekker.
3 dec 2022 om 9:39 Laat en koud.
2 dec 2022 om 21:57 Alles was lauw. Heb ruim helft weggegooid.
2 dec 2022 om 20:44 Normaal altijd goed maar vandaag gewoon slecht. Eten was koud en erg lang moeten wachten
21 nov 2022 om 21:49 Bijna 2 uur later bezorgd. 10x geprobeerd te bellen. Bestelling was niet kloppend. Jammer maar wel begrijpelijk als ik de recensies nu onder mij lees was het ook retedruk. Tip, neem de telefoon op & informeer je w8ende klanten evt. via de bezorger
21 nov 2022 om 20:41 Minimaal 1,5 uur gewacht. Dramaaa
21 nov 2022 om 20:25 Bezorging was eigenlijk nog langer, totaal 2 uur. Koude en natte patat plus nog onderdelen van de bestelling vergeten. Als je belt hoe lang het nog duurt zijn ze niet te bereiken.
21 nov 2022 om 20:07 Wij hebben 5 kipsalons besteld 3 ervan ras patat 2 normale dat is omgedraaid oke kan gebeuren maar dat je ook een milkshake vergeet en dat wij ervoor bellen en je zegt dat tim de heer alles op heeft gedronken is wel een beetje appart en geen oplossin
21 nov 2022 om 19:55 Eten is er na 2 uur nog niet.
20 nov 2022 om 20:02 Het eten was er pas na 2 uur, patat was koud, de burger was rauw. Ik had gevraagd om een kapsalon zonder kaas, de kaas zat er alsnog op. Hier bestel ik nooit meer.
20 nov 2022 om 19:30 Bezorging prima en het eten was heerlijk, kon wel iets warmer. 3x Hebben we hier besteld en het eten is helemaal geweldig. Tip : mag wat warmer