SNACKBAR DE ACHTERSTRAAT

SNACKBAR DE ACHTERSTRAAT Patat en snacks bestellen doet u bij de Achterstraat!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1595 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar de Achterstraat. Meer weten? Ontdek meer

17 aug 2022 om 6:42 Ik weet niet of ik ooit zulke lekkere kapsalon heb gegeten. Goede saus, lekkere stukjes kip. En alles lekker op temperatuur.
14 aug 2022 om 21:48 Heb bijna 2 uur op me eten moeten wacht als je belt zegt ze ja tis niet anders even laten weten dat het druk is lijkt Mij normaal heb daarna nog een keer gebeld lag de horen der naast
14 aug 2022 om 20:45 Heel lekker en Goed eten
14 aug 2022 om 20:23 Smakelijk lekker en ook nog is optijd bezorgd in Zegveld vandaag! Aanrader! Ga zo door Gr S.H.
13 aug 2022 om 23:51 Het bestelde eten smaakte prima en super snel bezorgd
10 aug 2022 om 22:59 de bezorging moet echt beter. Kwamen 2 jonge jochies het eten brengen. Alle saus zat door de zakken heen en de pindasaus wat gaan lekken waardoor de hele tas + zakken onder de olie zaten. Dit is niet de eerste keer en vaker gemeld. Los dit eens op!!
10 aug 2022 om 8:32 Duurde heel heel erg lang. Telefoon werd niet opgenomen. Frikandel en patat waren bijna koud. Jammer
9 aug 2022 om 22:22 Frietjes en snacks waren heel lekker, maar de vier bestelde porties leken ons maar weinig. De bezorging duurde ook best lang voor ons gevoel.
9 aug 2022 om 20:49 Eten was goed, tijd voor bezorging kan beter.
9 aug 2022 om 19:37 Snel, warm, lekker. Bezorging zou 40 minuten zijn, was uiteindelijk veel sneller! Prima gegeten.
9 aug 2022 om 12:00 Snelle bezorging. Patat echt de lekkerste in woerden.
7 aug 2022 om 8:14 Het eten was prima. Kan ook niet heel veel mis gaan aan een patatje pinda, maar helaas heb ik hier 90 minuten op moeten wachten. Ik denk dat de milkshake al direct was gemaakt en 60 min de vriezer in is gegaan. Dit was één blok ijs.